Agale prin Bucovina




click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom

post mihai» Vestile din tara nu sunt cele mai placute (inundatii, tornade ...) si am hotarat ca ... mai mult mai mult 
 
post laura» Incepe greul drum al nostru catre casa. Cu o zi inainte apucasem sa auzim de ... mai mult mai mult 
 
post alex» O ultima dimineata in Cernauti, inainte de plecare. Trebuie sa convertim hrivnele ramase in bunuri ... mai mult mai mult 
 
post adi» Incercam si transportul local, un fel de rechin de plaiu foii, daca te-ai lua dupa ... mai mult mai mult 
 
19 August / 18 August / 17 August / 16 August / 15 August / 14 August / 13 August / 13 Iulie / 12 Iulie / 11 Iulie / 10 Iulie / 9 Iulie / 8 Iulie /
Miercuri
13
Iulie


post alex » O ultima dimineata in Cernauti, inainte de plecare.
Trebuie sa convertim hrivnele ramase in bunuri valabile si in .ro. Cadouri pentru acasa. Vodka (nu puteam sa ma intorc fara). Playboy in cirilice.

Ne-a fost recomandat sa luam un 'taxi' pana la Suceava, cu autocarul am sta prea mult in vama. Asa am si facut. O lada veche, mirosind a venzina. Ne costa 250K / persoana (Eu, Adi si Paul)
Banii au meritat cu siguranta show-ul de la granita. Suntem opriti la control. Noi 'turistii' suntem aproape ingorati (necontrolati) insa masina transportatoare e pipaita cu preseverenta: scos banchete, ciocanit in tabla, urcat pe rampa.. s-a folosit si surubelnita. Vamesii dezamagiti nu descopera nimic ilegal sau peste limita admisa de bunuri aduse in tara. Nimic peste limita inseamna evident, la limita :)

Romania. Suceava. tara ne primeste umeda insa (culmea) neospitaliera. Aflam ca de cateva zile sunt inundatii majore, un pod ne separa de Bucuresti. Plansa grea. Multe telefoane acasa si cu cealalta echipa (Voichita, Mihai si Laura). Ei sunt cu masina si adopta un traseu ocolitor prin Transilvania. Noi gasim un tren care ne duce taman la Constanta. Paguba nu e asa de mare, Paul si cu mine suntem constanteni iar Adi pare incantat de o dup-amiaza la 2 Mai.



Trenul trece de cateva ori prin apa - aproape pana la scara, un motiv insuficient de puternic pentru a ne tulbura cu adevarat somnul.

___________
+ guestbook / comentarii