Agale prin Bucovina




click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom click to zoom

post irina» Calatori prin taramul ploilor. Oriunde te uiti, apa in nenumarate forme: ploaie, ceata, nori, ... mai mult mai mult 
 
post puri» Nici nu trebuie sa mai ma duc sa ma uit pe geam. Stiu ca ploua. ... mai mult mai mult 
 
post laura» Se spune ca speranta moare ultima: in dimineata asta ma intreb cat mai am pana ... mai mult mai mult 
 
19 August / 18 August / 17 August / 16 August / 15 August / 14 August / 13 August / 13 Iulie / 12 Iulie / 11 Iulie / 10 Iulie / 9 Iulie / 8 Iulie /
Joi
18
August


post irina » Calatori prin taramul ploilor. Oriunde te uiti, apa in nenumarate forme: ploaie, ceata, nori, paraie, riuri, fluvii :), noroi, namol, balti mici si mari, ploaie, si iar ploaie.

Vrem sa trecem raraul pe drum forestie, dar dupa ce ne infundam prin niste gropi un localnic padurar ne sfatuieste sa facem cale intoarsa daca nu tinem neaparat sa ne lasam tobele de esapament pe coclaurii muntilor. Zis si facut.
O luam prin vatra Dornei, spre Bistrita.
A se nota ca "ambuteiajele" nu se intimpla numai in centrele marilor orase, ci sint la fel de posibile si pe un drum national de munte in urmatoarele conditii: lucrari care se intind pe mai multi kilometric, semafoare necorelate si soferi cu tupeu sau daltonisti (asta daca tin sa gasesc o explicatie blanda a ignorarii de catre unii a variatiei verde-rosu).

Ar trebui sa fiti acolo ca sa intelegeti acel soi de "disperare" care te apuca stiindu-te in sufletul muntelui intr-o mare de masini de tot felul, din care nu lipsesc tirurile si camioanele cu lemne, intepenite in loc, fara sa ai id�e ce e in fata, stii doar ca "in urma mea, potopul".
He he, slava domnului, scapam de acolo. :)
8 oameni hamesiti servim cina romantica la lumina lumanarii (curentul e picat din cauza furtunii) sus in pasul Mestecanis. 18 august, in casa e cald si bine, si miroase frumos; afara e un peisaj de iarna, am senzatia ca e ajunul Craciunului. :)

Atentie, se corhaneste! *
* indicator auto aflat pe soseaua Vatra Dornei- Mestecanis care avertizeaza asupra "aducerii bustenilor la drum". Traducerea lipseste.

___________
+ guestbook / comentarii